The Boxing Club

FILOSOFIE

FILOSOFIE 2017-03-01T11:25:31+00:00

Onze Filosofie

hr

Wij zien het als ons doel om de bokssport voor iedereen toegankelijk te maken. Iedereen die fit en gezond wilt zijn, kan bij ons terecht. Wij verzorgen veilige en kwalitatieve boks- en kickbokslessen in een positieve omgeving. Er wordt tijdens onze reguliere lessen niet gespard waardoor iedereen met plezier kan genieten van deze fantastische sport.

Over Ons

The Boxing Club is opgericht door twee jeugdvrienden met een liefde voor sport. De passie die we delen om met mensen te werken, deze te motiveren en te inspireren, zien we terug in de keuzes in ons leven. Malik werk als fysiotherapeut bij het Sport Medisch Centrum Amsterdam en Jorgo onderneemt in de surf branche met het bedrijf Surfana.

WAAROM EEN BOKSSCHOOL?

De bokssport heeft ons zo veel plezier en moois gebracht in ons leven. Om dit te kunnen gaan delen met iedereen die gezond en fit wilt zijn, voelt als een droom die uitkomt.

Velen zien vechtsport als een individuele sport, maar het is alles behalve dat. Je hebt individuele doelen, maar je hebt elkaar nodig om dit te bereiken. Je helpt elkaar om net dat beetje extra te geven en waardeert en respecteert elkaar hiervoor.

De diversiteit van de sport zorgt ervoor dat je op elk niveau kan blijven leren terwijl je jezelf fysiek steeds verder ontwikkeld. Een uur sporten vliegt voorbij en je pushed jezelf elke keer weer tot het uiterste. En je doet dit met plezier! Dit is voor ons het unieke karakter van de bokssport en wij zien het als onze missie om deze manier van sporten voor iedereen toegankelijk te maken.

The pain you feel today will be the strenght you feel tomorrow

– DALAI LAMA

Wat vinden wij belangrijk?

hr

Hieronder vind je de aspecten die wij belangrijk vinden tijdens het sporten.

Plezier

Sporten moet leuk zijn.

Plezier

Wanneer je iets leuk vindt, haal je het beste uit jezelf. Een uur sporten vliegt voorbij en je pushed jezelf elke keer weer tot het uiterste.

Veiligheid

Medisch verantwoord.

VEILIGHEID

Bij ons sport je onbezorgd omdat er niet wordt gespard. Daarnaast zijn alle kracht oefeningen die wij uitvoeren opgesteld door sportfysio’s.

Clubgevoel

Trainen doe je samen.

Clubgevoel

Velen zien (kick)boksen als een individuele sport, maar het is alles behalve dat. Je hebt individuele doelen, maar elkaar nodig om dit te bereiken.

Mentaal

Voel je sterk.

Mentaal

Fysieke inspanning zorgt er voor dat je mentaal sterker wordt en dat je meer daadkracht krijgt. Dit zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit!

Kwaliteit

Kennis van sport.

Kwaliteit

Na 15 jaar ervaring met zowel boksen als kickboksen op niveau en het ondernemen in de sport branch, weten wij wat jij belangrijk vindt.

Inzet

Je komt om te zweten.

Inzet

Als je gaat sporten, geef dan alles dat je hebt. Boksen en kickboksen behoren tot de meest effectieve full body workouts die er bestaan.

Lid worden bij The Boxing Club?

SCHRIJF JE IN

Onze Partners

hr

Boksen voor Bedrijven & Sportteams

SAMEN SPORTEN WERKT MOTIVEREND!

NEEM CONTACT OP